En virkelig smuk kage, som faktisk slet ikke er så svær at lave som det ser ud til 🙂 Jeg var faktisk overrasket over at jeg kunne lave noget så smukt. Kender I ikke det 😉 At det så yderligere også bare smager fantastisk, det gør jo bare oplevelsen endnu bedre. Den er så lavet mange gange siden, med forskellige bær og pandekager og det bliver bare godt hver gang.
Det er en meget nem måde at imponere gæster på og forholdsvis hurtigt at lave. Det er bare med at komme i gang 😉 -12 personer 7 æg Creme pynt – hindbær og chokolade. Creme Pandekager Når pandekagerne er kolde, lægges de sammen med cremen. Bare et tyndt lag, så der er til et flot lag på siderne og på toppen. Pynt med hindbær og chokolade. FruSpinat.dk
Pandekage kage
1/2 dl. sukrin+
1 dl. creme fraiche 18%
1 dl. mælk
2 spsk FiberHusk
1 tsk. vanilje
2 tsk. bagepulver
1 dl kokosfibre (Jeg bruger den fra Urtekram)
2 dl. hasselnøddemel (kan være svært at finde men man kan f.eks købe det her Hasselnøddemel)
fedtstof til at bage pandekagerne i
200 g Philadelphia Classic
1/2 l. piskefløde
1 dl sukrin melis
1 dl hindbær marmelade – sukkerfri naturligvis
Pisk ost og sukrin melis sammen. Tilsæt marmeladen. Pisk fløden stiv. Tilsæt et par skefylde i ostemassen og pisk det sammen. Vend derefter forsigtigt resten af flødeskummet i.
Pisk æg og sukrin til en luftig tyk masse. Pisk creme fraiche god ud i massen. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det godt sammen. Lad dejen hvile i 10 minutter. Bag 8 pandekager (ca. 20 cm i diameter). Læg pandekagerne ud enkelvis på et stykke bagepapir, så de ikke klister sammen.
En flot kage er det
Og den bliver kun pænere af at man tager et stykke
Eller to 😉
.