Pandekager med lemon curd

I dag er det international pandekage dag. Og det synes jeg at vi skal fejre 🙂 Jeg har lavet små luftige søde pandekager, med en super lækker lemon curd creme. Jeg tror at alle har et forhold til pandekager. Gode dejlige minder, som fremstår som helt specielle øjeblikke.

Selv kan jeg huske, hvor fantastisk det var, når vi overtalte min mor til at bage pandekager i campingvognen. Når vi f.eks var på ferie i Norge og vi pludselig blev lækkersultne. Især når det var regnvejr, blev det hele jo lidt kedeligt. Så måtte min mor i gang, og hun var god til at bage pandekager 🙂 De smagte af vanilje og smør – mums 🙂 Min mor bagte altid de store tynde pandekager. Tror faktisk slet ikke, at man kende de tykke amerikanske her i Danmark endnu, da jeg var barn (så føler jeg mig lige gammel).

Pandekager er jo mange ting og der ligger i forvejen mange opskrifter på pandekager på min blog. Nogle af opskrifterne er endda uden sukker og mel (glutenfri). Så hvad kunne jeg gøre anderledes i år? Jeg kunne være gået med en salt pandekage med fyld eller andet spændende. Men faldt så over dette glas Lemon Curd i Netto. Og så var den på plads. Jeg er vild med lemon curd. Blandet med flødeskum, blåbær og den lækre pandekage, så er det perfekt. Her i huset blev de hurtig spist 😉

Af andre pandekager på bloggen kan jeg nævne Low Carb Bananpandekager, Pandekage kage, (begge glutenfri). Der er også de græske Gyros, som findes med og uden gluten. Og flere former for madpandekager. Det er bare at gå på jagt på bloggen 🙂

God pandekage dag til dig. Håber du får en fantastisk dag, fyldt med pandekager 😉

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Dejlige mættende pandekager, med lemon curd og blåbær

Her kan du se hvad jeg har i cremen. Jeg har jo snydt lidt og købt lemon curd 😉

Lækkert ser det ud og det smager endnu bedre 😉

(Visited 447 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *