Pasta når det er bedst. Det er simpelthen bare den bedste pastaret jeg har lavet i umenneskelige tider. At bruge tid på at fylde alle pastaerne på toppen gav virkelig pote. Ostefyldet smager rigtig godt og fornyer en almindelig omgang pasta med kødsauce.
Vi kunne alle 4 lide det. Vi fik en frisk salat til, da retten kan blive lidt tung 😉 Rette tog faktisk ikke så lang til at lave. Ca. 30 minutter i forberedelsestid og så skulle den bare på grillen. Man kan selvfølgelig også tilberede den i ovnen. Det er jo bare mig der griller alt ting 😉 De store pastaer er købt i Netto og hedder Lumaconi. Det var ligesom små kurve. Kan du ikke få dem, så bare køb nogle andre store pastaer. De skal bare være nemme at fylde 🙂
Det er dejligt når en hverdagsret bliver fornyet og man får en anden oplevelse af noget så simpelt som pasta og kødsauce. Det er jo trods alt en ret vi danskere spiser ofte og her i huset er den nok på bordet en gang om ugen 😉 Jeg ved at børnene spiser det, og det er nemt. Sådan tror jeg mange børnefamilier har det 😉 Så her er så lukus udgaven 🙂
Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.
Pastafad
Lumaconi med ost- og grøntsagsfyld på toppen af kødsauce.
Opskrift fra fruspinat.dk
1 kg. hakket oksekød
4 store gulerødder
1 rød peber
1 løg
4 fed hvidløg
2 ds. hakket tomater
1 ds. tomat puré
oregano
salt og peber
1 pose Lumaconi eller anden pasta der kan fyldes
Fyld
250 mascarpone
6 forårsløg
100 g. frisk spinat
50 g. revet mozzarella
Snit løget i mindre stykker og svits det i en gryde eller et fad med høje sider. Tilsæt kødet og svits det godt. Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem groft. Kom dem i gryden, sammen med fint snittet peberfrugt og hvidløg. Kom de hakket tomater og tomat puré. Tilsæt oregano, salt og peber. Lad det hele simre i 30 minutter. Husk at smage saucen til 😉
Snit forårsløg og spinat meget fint. Kom det i en skål sammen med mascarpone og mozzarellaen. Rør det godt sammen. Kom det i en sprøjtepose. Læg sprøjteposen i køleskabet indtil du skal bruge den. Kog pastaen til den er al dente.
Kom kødsaucen i et stort fad. Læg pastaen øverst på kødsaucen. Kom fyldet i pastaerne og top med lidt revet mozzarella. Sæt fadet i en ca. 200 grader varm ovn eller på en varm grill i ca. 30 minutter.
Serveres med en dejlig salat til 🙂
FruSpinat.dk
Sæt pastaerne oven på kødsaucen og kom fyldet i dem
Top med revet ost
Og så en tur på grillen
Lækkert bliver det.