Pastasalat med urter

Jeg er nedlagt af varme. Synes virkelig at det er hårdt at komme hjem fra ferie. På campingpladsen var varmen slet ikke så stort et problem, da autocamperen blev kølet ned om natten og vi var ude hele dagen og aftenen. Herhjemme er vores hus bare varmt. I går var der 28,4 grader i soveværelset da jeg gik i seng kl. 1. Vi har et stort glasparti i stue og soveværelse, der bare gør det varmt – men selvfølgelig også dejligt at kigge ud af 😉

Når det er så varmt så mister jeg appetitten. Jeg ved det lyder mærkeligt og helt utænkeligt 😉 Og med kvalme af medicin oveni, så må jeg indrømme, at mad er svært. Har mest lyst til bare at spise is 😉 Mad spiser jeg faktisk kun fordi jeg ellers får så ondt i maven af medicin. Så jeg prøver at finde ekstra lækkert mad frem. Denne pastasalat er faktisk ok. Den er kold og mætter godt. Der er grøntsager i og i det hele taget bare en god sammensætning. Lidt kød til og der er mad. Pastasalaten kan laves om formiddagen, hvor det ikke er så varmt, så det er også praktisk. Den holder fint til dagen efter også. Vi laver denne store potion og har til to dage 🙂

Urterne er alt efter hvad der lige er i urtebedet 🙂 Om vinteren laver jeg det med tørret urter. En ting er der altid i og det er dild. Tørt eller frisk, derefter hvad jeg nu har 🙂

 

(Visited 360 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *