Pink mos – prinsessemos

Pink mosSå bliver man altså bare stolt af sin datter på 7 år 🙂 Sammen så vi Claus Holm i tv. Han lavede en ret og min datter bestemte sig for at den ville hun lave. Og det gjorde hun så 🙂 Hun har lavet maden, taget billede og ikke mindst spist den – det er jo ret stort med alle de mærkelig grøntsager 😉 Så her får I hendes opskrift. For jeg synes faktisk at det smagte så godt og var rigtig flot, så den må bare deles 🙂 Min datter kalder det prinsessemos 😉

Mosen smagte rigtig godt. Den er frisk og mættende. Børnene var vilde med farven og glemte helt at det var grøntsager de spiste 😉 Vi voksne nød at mosen ikke er så tung som en almindelig kartoffelmos er 🙂

Og så må jeg lige sige, at jeg overvejer pension eller udvidelse af firmaet 😉 Med så kompetent en datter må bloggen vel snart hedde Fru og frøken Spinat 😉

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *