Pizza med kartofler, parmaskinke og hvidløg

Engang imellem kaster vi os ud i hjemmelavet pizza. Altså hvor det hele er hjemmelavet. Jeg er ikke så vild med de bunde man kan købe, så elsker at bage min egen 😉 og det tager jo ikke mange sekunder ekstra. Denne  her pizza er ekstra speciel lækker, for der er selv skorpen værd at spise 😉

Skorpen er nemlig smurt med hvidløgssmør og det giver en fantastisk smag. Fyldet her er uden den velkendte tomatsauce, men giv den en chance, for det er en spændende pizza. Faktisk min yndlings udgave 😉 Og mon ikke at den passer perfekt til sådanne en kedelig mandag? Jeg synes den gør det 🙂 Den har en dejlig sprød bund og er nem at lave. Dejen kan selvfølgelig bruges til helt almindelige pizza, med tomatsauce og diverse salgs fyld. Det giver en sprød og lækker pizza.

I denne opskrift er der to fremgangsmåde. Jeg laver den nemlig ofte. Både i ovnen og på grillen 😉 Husk at rulle dejen meget tyndt ud og kartoflerne skal også være meget tyndt skåret 😉

Den lækre pizza, der lige er lagt på den varme bagesten

Færdig og klar til at spise

Og lækker var den. Nok den bedste pizza vi har fået herhjemme.

(Visited 172 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *