Plankebøf med blomkålsmos

Plankebøf med blomkålsmos 4 - Kopi miniSidst jeg var på loppemarked gjorde jeg et fantastisk fund. Nemlig to af de her spækbrædder som var helt nye. De lå med plastik og det hele på. Jeg gav bare 40 kr. pr. stk. Elsker det bare 😉 Her i weekenden skulle de så afprøves.

Jeg valgte at lave plankebøffer af hakket oksekød og så med blomkålsmos til. Normalt tilbehør er jo kartoffelmos, men det synes jeg faktisk er lidt kedeligt og jeg skal heller ikke have så mange kartofler 😉 Så det blev blomkålsmos og hvor var det dog bare lækkert. Det var en super lækker mos, der smagte godt sammen med det krydret kød. Det eneste var bare at jeg havde lavet bøfferne alt for store 😉 Jeg måtte give op og levne (sker sjældent). Men Hr. Spinat synes at bøffen passede perfekt 😉

Denne her mos er i øvrigt også perfekt til at komme i små forme og bage på grillen. Super lækkert tilbehør 😉 Og så glæder jeg mig til at lege mere med plankebøffer 😉

 

Plankebøf med blomkålsmos 1 - Kopi miniStart med at sprøjte mos rund på hele brættet.

Plankebøf med blomkålsmos 2 - Kopi miniLæg topping på
Plankebøf med blomkålsmos 3 - kopi miniSprøjt mere mos på

Plankebøf med blomkålsmos 4 - Kopi miniDe færdige lækre plankebøffer

(Visited 945 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *