Porre med ramsløgssmør

Ramsløgsporre - Kopi mini

Så er det nu, du skal i skoven og finde ramsløg 😉 Det er så hyggelig at gå og finde, sammen med børnene. Vi var heldige i går at finde lidt og straks måtte jeg lave min yndlings porre. De smager så godt.

På nettet kan du finde mange billeder og beskrivelser af ramsløg og det er vigtigt at læse lidt om det før, man kaster sig ud I at plukke det selv. Så jeg anbefaler at du lige kigger lidt på nettet. Børnene har så meget glæde af at finde deres mad i naturen og omsætte det til noget spiseligt 🙂 Så det her er en omlagt mulighed for det 🙂

Vi var i skoven i går. Og det var en pragtfuld tur. Vi bor jo i Holbæk og vi har et sted hvor skoven møder fjorden. Der elsker jeg at gå tur, så jeg både har skov og vand. Jeg kommer der ikke så ofte, da jeg går så dårligt. Men i går fik vi faktisk en god tur ud af det. Jeg kunne med støtte fra Robert være ude i et stykke tid og børnene elsker det 🙂 Jeg nød skoven, som er lige ved at springe ud, og fjorden, som bare er smuk 🙂

Retten her kan spises for en selvstændig ret, men også som tilbehør til kød 😉 Den kan tilberedes i ovnen og på grillen. Jeg har iøvrigt også en anden om opskrift med ramsløg – Skovkylling med ramsløgssmør.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Så flot ser ramsløgsmør ud

(Visited 314 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *