Portobellosvampe med cremefyld


Dette er en virkelig nem måde at lave noget ekstra lækkert tilbehør på. Vi fik disse fantastiske svampe som tilbehør til en oksecuvette og hasselback kartofler. Vi behøvede ingen sauce, da fyldet i svampene fungerede fint til kødet 😉 Svampene var en god smagsoplevelse og som skrevet meget nemme at lave.

Jeg brugte min nye airfryer til formålet. Havde jo håbet at alle tre svampe kunne være i maskinen samtidig, men de måtte i en af gangen, da de var kæmpe og min maskine alt for lille (så kan man lære at købe en ordentlig udgave). Svampene fik ca. 10 minutter på 200 grader. Jeg lavede også en af dem i ovnen, da den alligevel kørte. I ovnen skulle den have 20 minutter for at blive færdig. Jeg kan godt lide at svampene er tilberedte og snasket godt igennem af fyldet 😉

Jeg synes faktisk at de svampe jeg lavede i airfryeren var de bedste. Baconen blev mere sprød og det samme gjorde osten. Og så er det jo nemt at man ikke behøver tænde den store ovn (hvis man ikke skal bruge den til andre ting). Jeg tænker klart at der er muligheder i airfryeren, med de her tilbehørs ting. Vi har dog også lavet andre ting i den. Men jeg må indrømme at jeg ønsker mig en større udgave. Måske er jeg heldig at få en i fødselsdagsgave her i slutningen af måneden 😉

Nå, det korte af det lange er at de her portobellosvampe blev super godt. Både fra ovnen og fra airfryeren. Vi var vilde med kombinationen af grøntsager, ost og bacon. Luksus tilbehør til en luksusmiddag.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

Inden tilberedning er svampen flot og farverig

 

Efter tilberedning og lige klar til at servere

 

Fyldet er flydende og fuld af smag. 

 

 

(Visited 610 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *