Pulled pork – hjemmerøget.

Pulled pork kan laves på 1000 måder. Personligt kan jeg bedst lide, når det er røget og så er det jo godt at man har en røgeovn eller en grill;) Jeg er vild med den lidt tykke bark, røgsmagen og det møre saftige kød 🙂

Andre mener at pulled pork kan laves i en gryde eller i en ovn. Og det giver sikkert også gode resultater, men for mig skal der røg til 😉 Selv når man laver sin pulled pork på grillen eller i røgeovnen, så er der mange uenigheder om vejen dertil 😉 Rubs og marinader er en videnskab for sig. Det samme gælder tilberedningstider og temperaturer. Der afholdes store konkurrencer over hele verden i at tilberede den bedste pulled pork. Så det er en større videnskab.

Alligevel kaster jeg mig ud i det 😉 Har lavet det rigtig mange gange, da vi er meget glade for det. Det er nemt når der kommer gæster, fordi det bare passer sig selv og stort set alle kan lide. Vi får det med salat til, i burgerboller, i salat, toast , på pizza osv. Laver gerne et par stege samtidig, da det altid er godt at have i fryseren. Hvis du skal opvarme det, kan du hælde lidt æblejuice over og gerne lidt smør. Så bliver det ikke tørt 😉

Denne udgave er dejlig mild og smager perfekt i en burger.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

På dag 1 gnider du stegen godt ind i rubben. Læg den i køleskabet og lad den trække til dagen efter

Så skal du tidligt op 😉 Det er stadigvæk mørkt når jeg går i gang.

Så er der ved at komme gang i røgeovnen. Flis i flisskuffen, vand i bakken og kød

Så er den ved at være der. Jeg tjekker om min røgeovn måler den rigtige temperatur – det gjorde den 🙂

Så kan der trækkes kød 😉 Lækkert og mørt er det.

Så er der serveret. Mums.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *