Pulled ribbenssteg i julehumør

pulled-ribbenssteg-3-kopi-miniEn virkelig fantastisk udgave af julestegen 🙂 Fyldt med smagen af jul og så mør at tårerne trille 🙂

Jeg har længe ville lave denne udgave af ribbenssteg, der  er inspireret af Jamie Olivers forskellige udgaver af Pulled pork belly.  Jeg valgte at give min steg klassiske flæskestegs krydderier og ikke lave den som f.eks en klassisk pulled pork. Det gav en spændende ny smag og løsning. Der var sprøde svær (som altid bare for få).

Vi har snakket om herhjemme, at det faktisk er den bedste ribbenssteg vi har fået i mange år. Alt fedtet var smeltet, så vi kun fik reelt kød, der var saftigt og skønt. Vi skulle ikke sidde og skære en masse fra. Så det kan varmt anbefales.

Der var nok til os 4  i denne steg, til hele to måltider. Første dag fik vi den med kartofler, sauce, hjemmelavet rødkål og rosenkål. Dagen efter fik vi lækre burgere (der var total fantastiske og den bedste flæskestegssandwich jeg har fået).

Vi har snakket om at det kunne være sjovt at tilsætte lidt røg til denne udgave også. Det må vi prøve næste gang 🙂

pulled-ribbenssteg-1-kopi-miniDet ligner en helt almindelig ribbenssteg – meeeeen…………………..

pulled-ribbenssteg-2-kopi-miniNår man tager sværene af, så åbner man for en helt ny verden 😉

burger-med-pulled-ribbenssteg-kopi-miniKødet kan bla. bruges til en helt fantastisk burger med pulled flæskesteg.

roedkaal-kopi-miniPrøv evt. den lækre hjemmelavet krydret rødkål til.

(Visited 14 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Pulled ribbenssteg i julehumør

  1. wow ser lækkert ud, hvis man nu laver den i alm. ovn hvordan så? undskyld jeg spørger dumt, men skal der grill på og hvor mange grader til sidst?
    ville SÅ gerne lave denne opskrift 🙂
    hilsner fra Alberte, TOTAL rømer fan 😀

    1. Du kan sagtens lave den i en almindelig ovn. Hvis du har en Römertopf eller andet stort fad med låg (evt. sølvpapir), Så er det bare i ovnen med det. Følg opskriften. Til sidst tager du væske fra og sætter fadet ind i ovnen igen, uden noget låg. Så skrue du op for grillen og venter til der er dejlige sprøde svær 🙂
      God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *