Regnbue nuggets (kyllingenuggets)

Min søn elsker kyllingenuggets. Han kunne leve af dem 😉 Jeg er så til gengæld ikke vild med dem man køber. Man ved jo ikke helt hvad de er lavet af. Så engang Jamie Oliver der fortalte at man (i England) bruger affaldskød fra kyllingerne, bleger det, tilsætter bindemiddel og former det til nuggets. Ikke så lækkert. Så derfor kaster jeg mig ud i at lave dem selv.

Og det er jo heldigvis ikke svært. Man kan jo dårligt kalde det en opskrift, men I får den nu alligevel. Ikke mindst fordi min søn var med i køkkenet i går. Han var meget stolt over resultatet 😉 Og han spiser dem med velbehag. “De er faktisk bedre end dem man køber, mor”. En kommentar jeg elsker 🙂

Jeg kan også finde på at lave dem i tempuradej og ikke i rasp, men denne gang da Nicolai var med, bestemte han at det skulle være rasp 🙂 Nicolai fik også lov til at give retten et navn – og det skulle selvfølgelig være regnbue nuggets. Han elsker nemlig feer, regnbuer og eventur.

 

 


Første potion på panden. Det kan godt sprøjte lidt 😉

 

Dejlige sprøde nuggets. Med indhold man ved hvad er 😉

 

I skal da også lige se hvor stolt Nicolai var mens han lavede de flotte regnbuenuggets 😉

 

 

(Visited 552 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *