Remoulade – sukkerfri

Sukkerfri remoulade - mini

Hjemmelavet remoulade, er lækkert. Det smager helt fantastisk og er ikke fyldt med E-numre og andet gift 😉 En god ting at give sine børn. Fordelen er også at du kan lave den sukkerfri. Det kan man jo af en eller anden årsag ikke købe i butikkerne.

Remoulade kan laves på 1000 måder. Jeg har forsøgt mange ting og som regel smager det godt. Men denne udgave er den der minder mest om det man får på tube. Og det vil sige at mine børn også vil spise det 😉 Hvis det kun er til mig, så kan jeg faktisk bedst lide at grøntsagerne er lidt grovere 🙂 Men det kan man vælge helt som man vil. Jeg ved at grøntsagerne ikke er lavet helt korrekt. Man skal jo lave en chutney, men jeg har fundet ud af at dette her kan gøre det (og det er meget nemmere).

Hvis du leder efter en hurtig udgave, så kan du købe sukkerfri drueagurker (ja, det kan fås), og hakke fint. Og kun bruge det som grøntsager. Det kan gå, men jeg kan nu godt lide lidt andre grøntsager også.

Det bedste ved denne  udgave er, at du med tryghed kan give den til dine børn, for den er helt fri for E-numre 😉 Mine børn spiser ekstra af den, når de får lov til at være med til at lave den 🙂

 

 

 

(Visited 122 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *