Retter med hakket svinekød

Hakket kød er hverdagsmad for mange af os. Vi køre lige hurtig en gang hakket oksekød til noget pasta, rører en gang frikadeller eller andet hurtigt. Det skal være nemt og hurtigt i hverdagen. Ellers skal det kunne passe sig selv, men vi lige ordner vasketøjet og får gjort lidt rent. Ja, det kender vi alle. Heldigvis er der mange gode opskrifter med hakket kød. Så hvis du vil have inspiration til retter med hakket svinekød, så læs med her 😉

Jeg har før lavet et indlæg hvor jeg samlede 20 inspirerende retter med hakket oksekød. Et indlæg der er læst af rigtig mange. Det kan du finde her – 20 inspirerende retter med hakket oksekød. Ofte skal der jo ikke så meget til, for at friske lidt op på farsen. Men det er måske ikke lige tirsdag kl. 17. midt i supermarked (med to trætte børn), at man kan komme i tanke om det mest spændende. Så prøv at se med  her om du kan blive inspireret 🙂

Nogle af retterne er med hakket kalv og flæsk. Det kan du bare erstatte med hakket svinekød, hvis det er.

 

Dejlige retter med hakket svinekød

Frikadeller. Er der noget mere dansk? Og det er det første jeg tænker på, når jeg hører hakket svinekød 😉 Derfor starter vi selvfølgelig med helt klassiske frikadeller. Som mormor lavede dem 😉

Prøv at give frikadellerne en anden form. Så bliver det pludseligt lidt mere appetitligt 😉 Her er de lavet i en æbleskivepande. Frikadeller med karrysauce.

Frikadellerne kan også laves på andre måder. F.eks rulles i chips 😉 Chipsedeller. Det synes mine børn er meget spændende og ikke mindst er de sjove at lave.

Dejlig fyldte auberginer. Det er en meget smagfuld ret, som vi rigtig godt kan lide har i huset. Vi får som regel lidt pasta til.

Nogle gange laver jeg også bare en stor frikadeller. Der kan jeg så godt lide at få lidt andre krydderier i. Kæmpe frikadeller med spicy topping. Det er nemt med alt i et fad.

Denne Bacontærte er en god løsning til at gøre farsbrød lidt mere spændende. Det smager skønt og ser lidt mere festligt ud. Fyldet kan man skifte, så man kommer det i, man kan lide.

 

Men vi må ikke glemme det gode gamle farsbrød. Engang imellem er det godt med klassiske retter. Og det er nemt det her. Jeg har dog tilført lidt nye lækkerier i farsen her i form at ost og andre lækkerier. Jeg tilberedte min på grillen, men retten kan sagtens laves i ovnen også 🙂

Så er der svenske kødboller med tyttebærsauce. Det er godt. Og de smager anderledes end vores frikadeller 😉 Vi herhjemme kan rigtig godt lide de svenske kødboller og vi får som regel kartoffelmos til 😉

 

Man kan også fylde kødet 😉 Og så er bacon jo bare altid godt 😉 Vi er vilde med de her Baconbomber. De bliver lavet en del om sommeren på grillen

Hakket svinekød er også genialt at bruge som fyld i diverse ting. Her er det fyldte porre med squashfritter. Dejligt måltid.

Ofte kommer vi vores kød på spyd. Det ændre jo ikke smagen så meget men det ændre udseende og børnene elsker bare alt hvad der er på spyd. Her  har vi lavet nogle skønne krydret spyd på grillen. De kan også laves i ovnen 🙂

Jeg er jo vild med græsk mad, så derfor har jeg selvfølgelig også lavet fyldte tomater med hakket svinekød i 😉 En rigtig skøn ret, som smager langt bedre end den ser ud 😉

Gryderetter er jo altid godt i hverdagen. Her er det en nem udgave med hakket svinekød. Hverdagsgryde har jeg så opfindsomt kaldt den 😉

Disse skinkebøffer hører til i det virkelig nemme og hurtige køkken. Retten tager ingen tid at tilberede og er virkelig velsmagende. God lækker hverdagsmad, uden for mange kulhydrater 🙂 Vi fik blomkål i persillesauce til.

 

Her har jeg lavet Mini farsbrød. Jeg har godt nok lavet dem på grillen, men de kan sagtens laves i ovnen.

Jeg laver også ofte kødboller i alle afskygninger. Her er det italienske kødboller med ris. Det hele lagt i et fad og lavet på grillen eller i ovnen. Super nemt og lækkert.

Ok – nok den grimmeste ret jeg har på min blog, men ikke desto mindre, så er smager den godt 😉 Det er Medisterslange med flødekartofler. Lavet på en gang i ovnen eller på grillen. Som skrevet smager super skønt og er en skøn måde, at få medisterpølse til at blive spændende. Denne ret er med fordi medisterpølse jo er lavet af hakket svinekød 😉

 

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *