Ribeye med bagt hvidløgssauce

Ribeye med bagt hvidløgssauce 6 - Kopi miniDet her er nok den bedste sauce jeg nogen sinde har smagt – og det siger meget 😉 At man så får helt fantastisk kød til også, er bare endnu bedre 🙂 Jeg ved at saucen ikke ser så fantastisk ud, men smagen var virkelig god. Så er man træt af bearnaise- eller brun sauce, så er det her bestemt et værdigt bud.

Den meget lækre Ribeye steg havde jeg købt hos  Jellinge naturkød for et stykke tid siden. Jeg har ventet med at lave den til vi rigtig kunne nyde den. Og det gjorde vi 😉 Den ribeye var så mør og lækker og bare helt perfekt 🙂 Smagen var så godt. Den var en Ribeye fra John Stone og endnu engang må jeg sige, at det ikke skuffede. Der er altså noget ved det John Stone kød, der bare er for lækkert. Man kan virkelig smage at det er kvalitet.

Der var intet at skære fra på kødet, så det var bare at gå i gang med tilberedningen. Det synes jeg virkelig er lækkert. Hader når man skal stå og skære halvdelen fra i sener og sejer. Det koster både tid og penge 😉 Så skønt at det her bare var til at gå til 😉

Må indrømme at jeg var lidt nervøs for at kaste mig ud i denne steg. Den er ikke et billigt stykke kød (men alle pengene værd) og jeg ville nødig ødelægge det. Da jeg intet stegetermometer ejer (men ønsker mig), så får det altså presset til at stige yderligere. Derfor spurgte jeg også mine dejlige Grill Ladies om lidt vejledning omkring stegetiden. Så tak for hjælpen, de damer 🙂 Den blev perfekt 🙂

Retten kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen 😉

 

Ribeye med bagt hvidløgssauce 1 - Kopi miniEt helt unik flot stykke kød. Ribeye fra John Stone – købt hos Jellinge naturkød

Ribeye med bagt hvidløgssauce 2 - Kopi miniGnedet godt med urter, salt, peber og hvidløg. Derefter bundet lidt sammen.

Ribeye med bagt hvidløgssauce 3 - Kopi miniEfter en tur på grillen

Ribeye med bagt hvidløgssauce 5 - Kopi miniEfter hviletid er stegen saftig, lækker og mør. Fuld af smag 🙂

Ribeye med bagt hvidløgssauce 4 - Kopi miniFlot kød struktur og det smager 😉

Ribeye med bagt hvidløgssauce 6 - Kopi miniOg så er der kun en ting tilbage – at spise lækkerierne 😉

(Visited 1.712 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *