Røget andebryst med limeæbler og sprøde ostechips

Røget andebryst 3Det her er en af de mest velsmagende retter jeg nogensinde har fået. Det var en perfekt kombination af røg, and, sprødt og sødt. Det var et kæmpe hit hos familien.

At røge er jo stadigvæk en opdagelsesrejse for mig 🙂 Jeg forsøger at læse meget om det jeg nu kaster mig over, men synes faktisk at det er svært at finde andres erfaringer med at røge. Jeg havde bestemt mig for at disse andebryster skulle varmrøges. Jeg har ikke den store tålmodighed til koldrøgning 😉 Alle de erfaringer jeg har fundet om at røge andebryst er koldrøget. Derfor blev det her et stort eksperiment, og jeg er sikker på at garvet røgeentusiaster ryster lidt på hovedet over min fremgangsmåde. Men det blev nu meget vellykket 😉

Nu er jeg jo vild meagsmuligheder og nye dimissioner til min verden af smag. Alt smager bare godt med en gang røg 🙂 Denne gang prøvede jeg at bruge æbleflis til at røge med og det gav en helt anden oplevelse end da jeg brugte Hickory flis sidst. Æbleflis er meget mere sød og rund i smagen. Hickory er lidt mere skarp og bitter. Jeg elsker jo det søde, så æbleflis er klart min favorit ind til videre 🙂

 

Kan du lide opskriften?
Så husk at du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

Røget andebryst 1

4 lækre andebryst der lige er lagt i røgovnen

Røget andebryst 2Så ligger de og trækker

Røget andebryst 3Og det færdige resultat. Perfekt med lækre limeæbler, sprøde ostechips og meget smagfuldt kød.
Bedre bliver det næppe 😉

(Visited 232 times, 1 visits today)

1 thought on “Røget andebryst med limeæbler og sprøde ostechips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *