Røget dyrefilet med palmekål og rødvinssvampesauce

Dyrefilet 3Dette var endnu et vellykket i min dejlige røgovn fra Landmann 🙂 Vi er snart blevet helt gode venner ;)Varmrøget dyrefilet med palmekål, bønner, nødder, svampe, rødvin og tyttebør – uhm, det kunne kun blive godt, med alt det bedste fra denne dejlige årstid vi er i.  Jeg startede om formiddagen, så røgningen var overstået og jeg kunne lade sauce stå og simre. Lige inden gæster kom, skulle jeg bare brune kødet og lave tilbehøret. Det var planlagt og super nemt 🙂

Jeg valgte at bruge æbleflis, da det kunne smage godt til vildtet, men tænker at bøgeflis også kunne være godt. Alt efter smag. Tiderne var lidt på slum, da jeg ikke kunne finde tilsvarende opskrifter nogen steder. Jeg er ikke til rødt dyrekød, men det må heller ikke være gennemstegt og tørt. Jeg synes jeg ramte perfekt. Og gæsterne var meget begejstret for aftens menu og der blev spist lidt for meget, men så ved man at det var godt 😉

Jeg elsker efteråret, med alle de skønne fødevarer der er i sæson nu. Dette er bestemt et perfekt bud på en efterårsret 🙂

Den lækre dyrefilet var med i mit sidste køb hos TP netmarked Jeg bliver bare aldrig skuffet der 🙂

Dyrefilet 1

Dyrefilet 2                                               Lagt i røgovnen og klar til en gang røg 🙂

Dyrefilet 3

Uhm – det lækre færdige resultat 🙂

(Visited 147 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *