Rustikt kartoffelfad

De her kartofler er nogle af de bedste kartofler, som jeg nogensinde har smagt. Det er vi fuldstændig enig om her i familien 😉 De er sprøde, bløde, og smager helt vildt fantastisk. Vi har lavet dem en del gange, de sidste par måneder og nu skal I altså have opskriften 🙂 Måske er de ikke så velpolerede og fine på et billede. Men jeg lover jer smag for alle pengene 😉

De kan laves uden hvidløg, men er afgjort bedst med 😉 Jeg har lavet dem både på grillen og i ovnen og de bliver lige lækre. Alt efter hvad man er til. Man kan også potions anrette dem på små pander eller små skål. Alt efter hvad man nu er til. Kartoflerne mætter meget, da der er så dejligt meget smør til, så vi har til to dage – 4 personer.

Hvis man nu vil friske kartoflerne ekstra op, så kan man lægge små baconstykker over kartoflerne fra starten af. Den tilsætter lidt ekstra sprødt og selvfølgelig den lækre baconsmag 😉

 

Husk du kan følge Fru Spinat på Facebook. Så får du besked hver gang der bliver postet nye lækre opskrifter 🙂

 

De rå kartofler overhældt med løg og smør. Klart til lidt varme.

Så er kartoflerne bagt. Møre, lækre, sprøde og de dufter dejligt.

Lidt lidt grønt på toppen og vi er klar

Vi fik de lækre kartofler til en flanksteak og glaseret løg. Vi behøvede ingen sauce da kartoflerne er så lækkert fyldt med smør 😉 Et super måltid.

(Visited 3.140 times, 2 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *