Saltimbocca med artiskokcreme

Weekenden starter lige om lidt, og det skal da fejres. Det gør vi med en lækker omgang saltimbocca, men en super dejligt artiskokcreme. Skøn middag, når det skal være lidt ekstra lækkert 🙂 

 

Jeg fandt et kalvetyndsteg i fryseren og fik lyst til Saltimbocca 🙂 Kalvekød er bare altid lækkert. Jeg valgte at lave dette virkelig lækre kalvekød som Saltimbocca. Jeg stegte dem på en stor smedejernspande. Vi fik en lækker artiskokcreme, dampet artiskokker og frisk pasta til (spiser du LCHF eller Low Carb, skal du selvfølgelig ikke spise pastaen). Det var super lækkert. Artiskokcremen smagte rigtig dejligt når den blev vendt rundt i den friske pasta 🙂 Og ikke mindst når kødet blev dyppet i den 😉 Det var et meget velsmagende og anderledes måltid, da det ikke helt er smage, som jeg plejer at arbejde med.

Jeg har stadigvæk salvie i haven. Den hænger lidt, men kan sagtens bruges. Lidt flot her i februar måned 🙂

Vi går en hygge weekend i møde. Jeg skal have kemo igen på tirsdag, så denne weekend skal nydes sammen med børnene, da jeg er bare en lille smule frisk 🙂 Tror vi skal spille en del spil og jeg har lovet Nicolai at vi skal bage kage. Måske sniger vi os også ud til brunch, hvis jeg kan klare det 🙂 God weekend alle sammen 🙂

‘Spiser du LCHF eller Low Carb, skal du selvfølgelig ikke spise pastaen som jeg skriver om. Der kan jeg anbefale lidt dampet hvidkål eller måske squashpasta)

 

Flot kalvekød trykket flat og toppet med skinke og salvie

Flot anrettet med artiskokker

Lige til at hapse

(Visited 90 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *