Saltmandler på grillen (eller i ovnen)

I weekenden lavede jeg endnu en omgang af de her lækre saltmandler. Jeg er blevet helt afhængig af dem 😉 Skynder mig lige at skrive at de sagtens kan laves i ovnen også. Det er bare så meget nemmere på grillen, og så får de også lige en lidt røget smag med, som jeg elsker 😉

For at holde min mave i gang, med den kemo jeg får i øjeblikket, skal jeg fast spise en håndfuld nødder hver dag 🙂 Så det er jo en god undskyldning for at lave og ikke mindst spise disse salt mandler 😉 ØV, øv, øv (ironisk). Jeg har prøvet at give dem lidt andet smag. Lakridspulver, kanel osv. Men vender altid tilbage til de her klassiske salt mandler.

Det er en stor portion mandler, som holder længe selv herhjemme. Også selvom jeg bruger dem til alt – snack, salattopping, topping på gryderetter osv. Jeg kommer mandlerne i patentglas, og tager de mandler ud jeg skal bruge. Så holder de sig sprøde og lækre meget længe 🙂

De er super nemme at lave, sunde og smager skønt. En super snack. Jeg spiser dem foran tvét om aftenen. I dag bliver det til Robinson 😉

 

 

 

En tur på grillen

Når de har et hvidt skær og er tørre, så er de færdige

Så er det bare at gå igang 😉

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *