Skinkebøffer med blomkål og persillesauce

Engang imellem er det selvfølgelig også bare hverdagsmad her i det lille hjem 🙂 Og det vil jeg til at vise noget mere af. Her får vi bare nogle lækre bøffer af hakket svinekød og der til en dejligt omgang blomkål i persillesauce. Det smager så skønt.

Hverdagsmad er jo mange ting. Hos os er det nemt, billig og gerne lidt low carb agtigt. Ikke at jeg går så meget op i det low carb i disse dage, da jeg egentlig bare skal have mad. Men min krop fungere nu engang bedre ved færre kulhydrater, så jeg vælger ofte ris, kartofler og pasta fra og lader familien om det 😉 Jeg indrømmer dog at jeg pga. sygdommen også spiser de ting engang imellem. For hvis det kan få mad i mig, så er det sådan det er. Men det er rart at have valget 😉

Hvis du ikke før har smagt blomkål i persillesauce, så kan du glæde dig. Det smager rigtig dejligt. Pas dog på at blomkålen ikke bliver for blød. Den skal helst have lidt bid, når man tilsætter fløden.

 

(Visited 106 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *