Skinkemignon med Rødløgs jam

Stjerne i denne ret er uden tvivl den lækre rødløgs Jam. Den kan friske et hvert stykke kød op og gøre hverdagsmad til noget virkelig lækkert 🙂 Du kan sagtens lave en stor portion, for det kan nemt stå nogle dage i køleskabet – hvis der altså er nok 😉

Skinkemignon kan være en lidt kedelig oplevelse. Og jeg synes det kræver noget virkelig lækkert tilbehør. Jeg finder ofte skinkemignons på tilbud eller som “udløbskød”. Og jeg køber det gerne. Det er en fedtfattig udskæring, som ikke har den store smag. Men den er perfekt til wokretter eller serveret med ris og en eller anden sauce. Men med den virkelig smagfulde Jam her, kan den pludselig blive til en rigtig lækker steg, serveret med en god salat til 🙂

Rødløgs Jamen smager i øvrigt også rigtig dejligt sammen med kylling, koteletter og skinke.

 

Her bager jeg løgene. Jeg gør det på grillen, men det kan sagtens gøres i ovnen.
Bare husk at lægge dem i et fad, da de drypper 😉

Rødløgs jam en rigtig lækkerhed 😉

(Visited 146 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *