Skinkeschnitzler med fyld

Det minder om en ret, som min mormor altid serveret – Benløse fugle, men den er dog ændret lidt. I benløse fugle skal der bruges spæk i midten. Jeg har brugt grøntsager i midten og så har jeg rullet bacon uden om. Min mormor lavet også retten af kalvekød. Her har jeg brugt skinkeschnitzler. Men retten smager nu af mormors benløse fugle 😉

Der er jo noget helt fantastisk over retter der får lov til at stå og simre i flere timer. Det giver en hel særlig lækker smag. Jeg synes også at det giver en hygge med sådanne noget slowfood. Man dufter til det i time vis og får bygget en herlig appetit op 😉 Retten kan serveres med mange forskellige ting til. F.eks kogte kartofler, kartoffelmos, ris, broccolimos, blomkålsris osv. alt efter hvad man lige er i humør til 🙂

 

Husk du kan finde os på Facebook og få at vide hver gang vi poster nye lækre opskrifter. Du finder os lige her 

FruSpinat Facebook

Bank kødet helt fladt og rul det rundt om grøntsagerne

Lækre skinkeruller klar til at spise. Husk at fjerne kødsnoren 😉

Værsgo så er der serveret 🙂

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *