Skovkylling med ramsløgssmør og baconkartofler

Skovkylling 5 - Kopi miniHar du smagt en skovkylling? Hvis ikke, så kan jeg på det varmeste anbefale det . Jeg blev friste af at kyllingen er forholdsvis ny i Danmark. Den er økologisk og fritgående. Den finder sin mad i skovbunden (deraf navnet) og vokser sig stærk i 90 dage, før den slagtes (normale kyllinger bliver vist slagtet omkring de 30 dage).

Der var rigtig meget kød på den her fugl og det mætter mere end almindelig kylling. Vi var 4 om den og havde faktisk til to dage – hvilket aldrig sker med en almindelig kylling. Smagen var fantastisk. Kødet var mere fast end det vi normalt kender og smagen var bare helt i top. Og jeg er sikker på at det netop var smagen der også mættede os. Den smagte så meget mere end de kyllinger vi plejer at få.

Skovkylling 1- Kopi miniSå flot var kyllingen før tilberedning. Som I kan se har jeg også fyldt en citron ind i halsåbningen.

Skovkylling 2 - Kopi miniSå lækker så den færdige kylling og de smagfulde kartofler ud, da de var færdige på grillen.

Skovkylling 3 - Kopi miniOg så er det bare at spise 🙂

Skovkylling 7- kopi miniAnrettet kan det se sådanne her ud 🙂 Men pas på med at tage for meget kylling – for det mætter 😉

 

 

(Visited 574 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *