Sølvbeder fyldt med kylling

Sølvbeder er så fantastisk en spise. Desværre ser man det meget sjældent i butikkerne og jeg forstår ikke hvorfor. Det er sundt og smager godt 😉 Både bladene og stængerne smager godt, så det burde være fast inventar på grøntsagshylderne 🙂 Her her jeg lavet dem i en lækker flødesauce og fyldt dem med kylling.

De flotte sølvbeder. Jeg tog de røde (man kunne også få dem i gule)

Læg et stykke kylling, drys med salt peber, timian. Læg et stykke mozzarella og en salvieblad over. Pak bladet om kyllingen

Jeg havde også kyllingestykker uden indpakning, da jeg forudså at nogen (børnene) ville brokke sig over menuen 😉

Så lækkert blev det. Beklager for det dårlige billede, der på ingen måde gør retten ære. Den smagte nemlig intet mindre end fantastisk.

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *