Spansk tortilla med aioli

TortillaEn dag vi havde gæster til brunch, lavede jeg denne lækre spanske tortilla. Den var et kæmpe hit og jeg måtte også lige smage;-) Børnene synes det var sjovt, at det var skåret ud i små hapser og de kunne også lide aiolien, men den grønne dusk røg af;-)

 

(Visited 727 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Spansk tortilla med aioli

  1. Hejsa Fru Spinat ?
    Jeg kunne godt tænke mig at lave ovenstående tortilla når jeg skal holde afslutning i min dagpleje – men Hvormange personer er den til og kan den evt laves dagen før ?
    ( og hvordan undgår du kartofler bliver sorte ?)

    1. Den kan godt laves dagen før, men kan blive lidt grå i det. At det bliver gråt og sort undgår du bedst ved ikke at give det for længe 😉 Men synes også at det afhænger af sorten man bruger. Kog dem evt. med skræl på og pil dem når de er kogt. Så synes jeg ikke de bliver sorte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *