Spicy Blomkål i airfryer eller ovn

Jeg får det næsten helt dårligt af at poste en mad opskrift i disse dage, hvor Danmark er i krise. Men tænker andre end jeg har brug for at tænke på noget andet 🙂 For mig hjælper det at adsprede min hjerne med spændende mad. Og de her blomkål er spændende. Også er de et forslag til hvordan man kan få blomkål til at smage fantastisk

Ja, Danmark er i krise, men heldigvis ikke i madkrise. Men vi kan måske ligge inde med råvarer som vi har brug for at gøre mere spændende, da vi ikke har de ting vi plejer i køkkenet. Og disse blomkål er faktisk netop et godt bud på lige netop det. Jeg havde brug for at tilbehøret spillede en stor rolle og var spændende, da vi havde verdens kedeligste kød til. I disse dage går jeg ekstra ind for at alt bruges og vi får ryddet godt op i fryseren. Så alt skal spises 😉

Nu kender jeg jo 1000 måder at gøre blomkål spændende på. De her laver vi ofte, da børnene elsker dem. De er fulde af god smag og sjove at spise med en god dip til. Vi lave her bare en ketchup dip (ketchup og krydderier). Retten her kan laves i airfryer eller i ovn.

Jeg har i øvrigt også lavet det et par gange på grillen. Se her Spicy Crispy blomkål.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

(Visited 3.225 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *