Spicy grillet broccoli

BroccolisnackDet  her er sådan en lille lækker snack. Der er så meget smag i dem og man kan selv variere, til de smage man selv kan lide. Jeg har grillet mine, men det kan sagtens laves på en stegepande også 🙂

Jeg fik dog ikke finesse så fin på disse. Jeg kommer vist til at lave dem igen og få taget nogle flottere billeder. Men lad jer ikke snyde, de smager fantastisk 😉

Denne kombination med ingefær og sesam var rigtig god. Selv børnene spiste broccoli (og det kniber ellers lidt). Min datter kaldte dem for slikkepinde 😉 Jeg tænker allerede mange nye variationer ind af disse, så mon ikke at de dukker op igen på bloggen 😉

Broccolisnack 1De flotte krydderier

Broccolisnack 2De lækre snacks på grillen

BroccolisnackDe færdige snacks – lige til at sætte tænderne i.

(Visited 307 times, 1 visits today)

1 thought on “Spicy grillet broccoli

  1. Det er lige en hapser for min datter. Hun erhelt tosset med broccoli, og hvilke børn elsker ikke mad på pind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *