Spicy lammekoteletter med søde løg

Spicy lammekoteletter med søde løg 3 - mini

Havde en pakke lammekroner liggende og synes det så lækkert ud, at jeg kastede mig ud i at tilberede det som koteletter. Var lidt i tvivl om det mon var synd for sådanne et par flotte stykker kød, men så afgjort ikke 🙂 Det var super lækre og skønne lammekoteletter. Møre, saftige og spækket med smag 🙂

Endnu engang var det en del af det John Stone lammekød, som jeg købte hos Jellinge naturkød. Hvor har det dog været et fantastisk køb 😉 Lammekronerne var ingen undtagelse for kvaliteten og jeg glæder mig allerede til det sidste jeg har tilbage fra den omgang – nemlig lammekøllen. Den skal vi have i weekenden 😉

Spicy lammekoteletter med søde løg2 stk. lammekroner, skåret ud til tykke lækre koteletter. Jeg skar dem med to ben i hver kotelet.

Spicy lammekoteletter med søde løg 2 - miniSå er det bare at gå om bord – Lækre møre og saftige lammekoteletter.

(Visited 189 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *