Spinatsandwich med flanksteak

Godt nytår. Jeg håber at du havde en skøn aften. I dag skal man bare have lov til at se fjernsyn, slappe af og nyde god mad 😉 Og gerne noget at det mand der virker lidt syndigt 😉 Hvis du ikke lige er til Mc D. mad på denne dag, Så kan du evt. prøve denne virkelig lækre sandwich. Den smager rigtig skønt. Det lækre hjemmebagte spinatboller med flanksteak, aioli og ærtespirer. Det er en frisk og lækker sandwich. 

Spinatbollerne kan også bruges til alle andre slags fyld. Bollerne er luftige og lækre. Prøv dem f.eks. med skinke eller kylling. Eller måske er du så heldig at have en rest kød tilbage fra i går? Så er det bare at få bagt bollerne og lave det lækre fyld.

Vi fik en noget uventet dag i går. Vi havde planlagt at skulle i Tivoli om dagen. Men vejret var simpelhen for dårligt. Især fordi vi alle 4 var (og er) temmelige forkølet, med host osv. Så vi synes ikke at det lige var sagen, at blive kolde og våde i Tivoli. Så vi måtte være kreative 🙂 Vi fik shoppet ind til en rigtig børne hygge dag. Startede dagen med en tur i Biografen. Så var der små sjove kanapeer med div. fra køleskabet til dronnings nytårstale. Derefter havde børnene bestemt at vi skulle have raclette. Her var købt alt hvad hjertet begære. Og i løbet af aftenen fik vi blandselv slik, chips og dip, lækker chokolade, kransekage og børnechampagne. Vi voksne fik selvfølgelig lidt andre ting 😉 Vi spillede talbingo med fede præmier, så Sommer i Tyrol, koncert med Rasmus Seebach og 90 års fødselsdag (som man jo skal) og fik skudt nytåret ind. Børnene havde en super aften og vi hyggede os alle. I morges faldt der en kommentar om at det var helt ok at vi ikke var kommet i Tivoli – så aftenen var vist en succes 😉

Dejlige spinatboller. Her bagt på grillen

Lækkert fyldt med aioli, flanksteak og selvfølgelig fritter til

(Visited 237 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *