Sponsorerede indlæg og samarbejde

Sponsorerede indlæg
Jeg er åben over for nye ting og elsker at afprøve produkter. Jeg omtaler og anmelder gerne produkter. Du kan altid regne med min ærlige mening. Sponsorerede indlæg er indlæg der er skrevet af mig, hvor jeg giver min mening om et produkt, ydelse eller oplevelse. Det vil altid være min ærlige mening. Jeg vil gerne skrive indlæg, der er lavet i samarbejde med en virksomhed, hvor jeg vurdere at det er relevant og spændende for FruSpinat.dk´s læsere. Om indlægget er sponsoreret eller ej, så vil produktet, ydelsen eller oplevelsen altid være noget jeg kan anbefale. Hvis et indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med en virksomhed, så vil det fremgå tydeligt og være markeret øverst i indlægget (under overskriften). Det vil også fremgå tydeligt hvem jeg samarbejder med i det pågældende indlæg.

Priser og muligheder og mediekit
Skriv venligst direkte til mig på nrebdahl@hotmail.com, sammen finder vi mulighederne for et samarbejde der passer mellem din virksomhed og FruSpinat.dk

 

(Visited 232 times, 1 visits today)