Sprød grillet Pizza

Pizza med parmaskinke 3 - Kopi

Pizza med kartofler 3 - Kopi

Siden jeg (I know) fik den nye lækre grill, har jeg gerne ville prøve at lave pizza. Jeg er ikke den store pizza bager normalt, men tænkte at da alt jo lykkes på den grill, så kunne jeg måske også fremtrylle en god pizza 😉

Første forsøg var med købe dej. Altså sådan noget af det der ligger i en rulle. Det blev ganske elendigt, men var ok at øve sig på. I går fik vi så rigtig hjemmelavet pizza. Og de blev så fantastiske. Super sprøde og lækre. Dejen var nem at arbejde med og smagte rigtig godt. Jeg har lavet en dej med lidt fuldkorn i og det gjorde bestemt ingenting.

Toppings er jo efter frit valg. Jeg har skrevet i bunden af dette indlæg, det som jeg puttede på vores pizzaer. Men tænker at du måske har din absolutte favorit topping.

Nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er vild med grillen, men den grillstenen er altså også en god investering. Man får virkelig en lækker bund. Jeg bager også brød på den, det kan I se i næste uge:)

Pizza med kartofler 1 - KopiKartoffelpizza der lige er lagt på grillen.

Pizza med kartofler 2 - KopiEn meget lækker oplevelse at åbne grillen og se dette 🙂

Pizza med kartofler 3 - KopiOg så den færdige kartoffelpizza – Guf

Pizza med parmaskinke 1 - KopiOg sådan så den anden pizza ud – med parmaskinke

Pizza med parmaskinke 2 - KopiDen så også bare lækker ud, da vi åbnede grilllåget.

Pizza med parmaskinke 3 - KopiOg det færdige lækre resultat.

Pizza med skinke og ost - KopiOg så skal I da også lige have børnenes udgave 🙂 En meget lækker udgave med revet ost og skinke. Simpel og enkel som børnene bare elsker det.

Grill ladies højre side

 

 

(Visited 250 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *