Sprøde chokolade  cookies – Glutenfri og sukkerfri

Er der noget bedre end en lækker stor cookie. Sådan en du bare lige kan tage en stor bid af, sammen med en dejlig kop the eller kaffe. Jeg kan godt lide det 😉 Denne udgave smager rigtig godt. De er super sprøde og smager syndigt (på den gode måde). Servere man dem en dag til aftens kaffen, så vil ingen bemærke at de er bagt helt uden mel og sukker 🙂

 

At bage uden mel og sukker er jo en udfordring nogle gange. Ofte kan man godt fornemme at andre mennesker måske ikke er helt så vilde med det. Nok mest fordi de forventer noget andet og er vant til det. Vi der levet uden mel og sukker (om det er selvvalgt, eller pga. sygdom), vi bliver lykkelige for disse kager 😉 Så forvent en ny oplevelse, så bliver du ikke skuffet 😉 Jeg forklare ofte folk at man kan ikke forvente at tingene smager af sukker eller hvedemel, hvis disse ingredienser ikke er i. Margarine smager heller ikke af smør. Sådan er det 🙂 Men nogle gange, kan tingene jo faktisk smage bedre, end det man køber færdiglavet eller laver på den traditionelle måde. Og her kommer disse cookies på banen. For de smager godt 😉

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *