Sprøde forårsruller – uden mel

Sprød dej – uden mel og som kan rulles tyndt ud ? Det lyder ikke helt muligt, men det er faktisk lykkes. Jeg må også indrømme, at jeg har arbejdet rigtig meget på den opskrift (flere år) og endelig lykkes det. Det er helt fantastisk og giver virkelig mange muligheder, som I selvfølgelig nok skal få eksempler på hen ad vejen 😉 Her er vi startet med fantastiske lækre sprøde forårsruller.

Forårsrullerne er bedst lige når de er bagt. De kan dog gemmes og spises kolde. De smager ikke godt når de bliver varmet op, da de bliver lidt gummiagtige (så er I forberedte) 😉 Men serveret lige efter man har taget dem ud af ovnen, så er de fantastiske 🙂

Det er et rigtig godt hygge projekt her til vinterferien, da mine børn elsker både at lave dem og ikke mindst at spise dem 😉 De blev lavet igen her i vinterferie. For jeg indrømmer, at de tager noget tid at tilberede. Men det kan jo nemt laves til en hyggestund med børnene 🙂

Skønne dejlige sprøde forårsruller. Som faktisk smager forbavsende godt 😉

Guf. Så er det bare at gå om bord 😉

 

 

.

(Visited 516 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *