Sprøde hvidkålsvafler med ærtecreme og kylling

 

Hvidkålsvalfer med ærtecreme og kylling - mini med navn

Lækre sprøde vafler med lækkert fyld. Det smager himmelsk også selvom vaflerne er lavet af hvidkål 😉 I skulle faktisk have haft opskriften i går, da det var international vaffeldag. Men min kemohjerne glemte helt, at jeg havde denne opskrift liggende til jer 😉

Heldigvis blev jeg mindet om det mange, mange, mange gange i går, hvor nettet jo nærmest var nedlagt af vafler 😉 Så nu kan jeg få postet opskriften til jer 😉 Jeg har jo valgt at gå lidt alternativt til værks. Det er en opskrift på vafler fra det salte køkken. En skøn ret at få serveret f.eks til frokost. Vaflerne er lavet af kål, men det smager man sjovt nok ikke. Det bliver så sprøde og lækre. Tilbehøret kan man jo variere alt efter smag og behag 🙂

Vaflerne er bagt helt uden mel 🙂

Der er mange andre vafler på bloggen. I alle afskygninger tror jeg faktisk. For børnene og jeg er vilde med vafler. Man kan jo vafle alt og det er sjovt. Her  har jeg f.eks lavet nogle skønne vafler til madpakken – Grove vafler med ost og skinke.

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

(Visited 410 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *