Stegte ris

Har du ikke ofte en rest ris? Jeg har 😉 Det er bare en af de ting jeg aldrig lære at lave med mål. Så ofte er der en del ris tilbage i gryden. Så jeg er begyndt at blive lidt kreativ, med hensyn til, hvad de ris kan bruges til. Normalt varmer jeg dem bare dagen efter. Men engang imellem laver jeg også dejlige stegte ris.

Så får jeg ryddet lidt ud i grøntsagsskuffen samtidigt;) Man kan bruge mange forskellige grøntsager i denne ret, det er helt efter smag og behag. Nogle gang tilsætter jeg også lidt kylling, men som regel bare grøntsager. Familien kræver æg til 😉 Jeg kan godt lide en lille æggeomelet i, men familien kan bedst lidt et spejlæg på toppen – med løbende blomme. Så det må jeg jo så lave 🙂

Vi er på ingen måde ude i den store kogekunst her, men god hverdagsmad. Og det er jo trods alt det vi spiser mest af – hjemme hos os 😉 Og  jeg har jo lovet at der skulle komme mere hverdagsmad her på bloggen 🙂 Jeg vil bare gerne vise jer det bedste af det bedste og synes måske at det er lidt grænseoverskridende “bare” at vise jer helt almindeligt mad. Men det er faktisk de opskrifter I bedst kan lide og dem I kigger mest på. Så jeg må vist tage mig lidt sammen der 🙂 Her har I Stegte ris med dejligt spejlæg og det smagte rigtig godt 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Flot og lige klar til at gå i gang med

Flydende lækker æggeblomme, giver en skøn fedme til retten.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *