Stifado på grillen

Stifado på grillenSimremad når det er bedst 🙂 Og så lavet på grillen 🙂 Hvad kunne være bedre? Retten kan selvfølgelig også laves på komfuret. Men prøv at bruge grillen, for det giver en helt unik oplevelse. At gå i flere timer og kigge, røre og dufte til noget så lækkert udenfor er bare skønt.

Her i huset elsker vi jo græsk mad og faktisk er Stifado en af vores absolut ynglings retter fra Grækenland 😉 Det lækre møre kød, vin, kanel osv. giver en helt unik smag som bare er lækker. I Grækenland serveres retten ofte med pomfritter, tzatziki og lækkert brød. Det er en god kombination. Kødet kan være okse, lamme og endda kanin. Men det mest normale er oksekød (på turiststederne). I det lokale køkken vil man ofte finde lamme/gede kød.

Kender du ikke denne møre, smagsfulde og kraftige ret, så må du afgjort prøve den. Retten er faktisk meget simpel at tilberede.  Den passer perfekt til en grå efterårsdag eller måske en kold vinterdag 🙂

Min ret er tilberedt på en gasgrill, hvor jeg kan styre temperaturen. Selvfølgelig over indirekte varme 🙂

Stifada

(Visited 221 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *