Stuvet spinat og blomkål

DSCN5977Meget nemt tilbehør, der bare smagte lækkert:-) Hverdagsmad skal være nemt og hurtigt her i huset. I går fik vi rester af en skinke og jeg havde lidt svært ved at finde på tilbehør. Tænkte lidt på stuvet spinat, men det indebærer for mig lidt sødt (ja, jeg er jo en sukkergris) og det prøver jeg at undgå for tiden. Så kom jeg til at tænke på denne kombination og det smagte bare rigtig godt:-) Det tog ingen tid at lave – det var faktisk æggene der tog længst tid;-)

Det der udfordre mig i øjeblikket er at få fedt nok. Ja, det lyder mærkeligt, men jeg skal virkelig tænke over det ved alle måltider. Især ved frokost tid. Ellers bliver jeg for hurtig sulten. Her i retten er der godt med fedt:-)

 

(Visited 169 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *