Surdejsbrød bagt på grillen

Surdejsbrød

En dag faldt jeg over et produkt i køleskabet hos SuperBrugsen, som jeg ikke havde set før. Det har sikkert været på marked længet, men jeg har ikke set det før. Det var et bæger med surdej. Jeg har aldrig rigtig brugt surdej. Elsker brød der er bagt med det, men synes det er besværligt, at skulle forberede det dagen før, eller have det stående i køleskabet.

Efter oplevelsen med dette skønne brød, er det dog noget jeg vil til at udforske:) Så må finde en god opskrift og få startet min egen surdej. Det produkt jeg fandt i supermarked var meget nemt at bruge, og brødene (der var til to store), blev meget lækkert. Men det var også dyrt. Så vil selv i gang i fremtiden 😉 Har man ikke tid og lyst til det, så er købeproduktet en super god løsning. Brødene fik en god smag af surdej og krummen blev luftig og lidt fugtig, som jeg godt kan lide det.

Jeg bagte mit brød på grillen, men du kan sagtens bage det  i en almindelig ovn.

Surdejsbrød 1

(Visited 85 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *