Svampe med rødvin og hvidløg

svampe-i-hvidloeg-og-roedvin-2-kopi-mini

Lækkert tilbehør til f.eks en dejlig bøf. De er nemme at lave og frisker virkelig måltidet op. De er fulde af smag og jeg er sikker på at du kan lide det 😉 Weekenden giver jo mulighed  for at lege lidt. Det er som om at tiden er en anden , når hele familien har fri 🙂

Jeg glæder mig nu til det bliver lidt varmere, dagene bliver længere og man kan få lidt mere lys. Jeg er ikke godt til vinter og i år er det godt nok ekstra sejt. Men foråret er lige der, man kan næsten dufte det 😉 Og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg får som regel lyst til en anden lidt lettere mad, end de vi får om vinteren og jeg får en anden energi. Måske er det kemoen (kan ikke udelukkes), men føler virkelig vintertræthed i år. Jeg kunne sove 24 timer i døgnet. Problemet er bare at når jeg lægger mig i sengen, så er jeg spilvågen – nå, det skal jeg ikke belemre jer med 😉

 

 

(Visited 235 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *