Tag børnene med i køkkenet.

FORSID~2Efterårsferien giver i nogle hjem lidt ekstra mulighed for at lave lidt hyggeligt sammen. Mine børn er vilde med at hjælpe til køkkenet og opfinde nye sjove ting. Så det gør vi ofte, når tiden er der. Min store pige Laura har hjulpet mig med at lave en kogebog. Den hedder “Børn i balance” og indeholder 38 opskrifter uden mel og sukker.

Det var så sjovt at lave denne bog sammen. Laura fandt på alle navnene og var med til at lave opskrifterne. Vi havde rigtig mange hyggestunder med den bog:-) Her er hvad jeg lidt mere officielt skriver om bogen:

Mangler du inspiration til dine børns mad? I denne kogebog for du 38 opskrifter og gode idéer, til hvordan du får dine børn til at spise sundt, og ikke mindst PCOvenligt. Opskrifterne er helt uden sukker og hvedemel. 24 af opskrifterne er uden nogle former for mel og kan bruges af folk med glutenallergi eller hvis man spiser efter LCHF.

Nogle gang kan det være svært at få børn til at spise. Når det så også skal være sund mad og det lidt mærkelige mad som mor spiser, er det ekstra svært. Jeg fandt ud af at når maden er lidt sjov, så virker det mere appetitlig for mine børn. Så jeg har taget min datter på 5 år med i køkkenet. Sammen har vi lavet disse opskrifter og min datter har fundet på  navnene.

Nogle af opskrifterne i bogen er til at lave sammen med børn i køkkenet, andre af opskrifterne er nogle som mor (eller far) kan lave. Da livet i børnefamilierne ofte er fyldt med alt muligt andet, end tid til at lave mad, har jeg har lagt vægt på at mange af opskrifterne er hurtige og nemme at gå til. Der er endda en kategori der hedder “Lette rette”. Det er retter der er lynhurtige at lave, og er til når man virkelig skal gå hurtigt.

Du kan købe her bogen  “Børn i balance

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *