Teres major med ølbraiseret kartofler

Teres major med ølbraseret kartofler

 

Det her er nok det bedste måltid vi længe har fået her på matriklen. Det smagte simpelthen så lækkert at jeg overvejer om jeg nogensinde har fået et bed måltid mad 😉 Måske ser det ikke ud af meget, men tror mig, det er der. Lækkert Teres major og kartofler der er braseret i øl – bedre bliver det ikke 🙂

Det var den sidste lidt ukendte udskæring fra Onkel Toms Grillhytte, som vi manglede at prøve. Og så er det jo godt a man gemmer det bedste til sidst 🙂 Nu har alt kødet varet super godt, men de her var nu noget helt specielt. Smag som rib eye og mør som oksemørbrad skriver Onkel Tom på sin hjemmeside. Og det passer! Kødet var så mørt at det kunne skæres med gaflen. Og smagen var helt i top. Nu er vi så nået der til at vi ikke har mere af det lækre kød i fryseren og må tanke op igen hos Onkel Tom, for en ting er sikkert. Jeg køber må have mere – er blevet afhængig af det fantastiske kød 😉

Jeg valgte at interval stege kødet, som Onkel Tom anbefaler. Det er super lækkert med grilltips på den hjemmeside, så man ved hvordan man skal behandle kødet 🙂

Men ud over det fantastiske kød, så lavede jeg også nogle helt igennem lækre kartofler til. Nu spiser jeg med sjældent kartofler, men når jeg gør, så skal de være lækre og noget helt særligt. Og det kan man roligt sige de her er. Øllen giver en helt særlig smag, som bare er god. Selv mine kære børn var vilde med dem (alkoholen fordamper, så tænker det ok at give børn). Det blev virkelig guffet. Og så fik jeg jo også brugt min nye smedejernspande, som jeg købte sammen med alt det nye grilludstyr. Jeg bliver altid overrasket over hvor meget der kan være på den 🙂

Læs med i morgen hvor jeg skriver mere om de 4 speciel udskæringer som jeg har prøvet fra Onkel Toms Grillhytte.

Øl kartoflerLækre kartofler der svømmer i øl

Teres major med ølbraseret kartofler 1Teres major der er grillet og hviler sig 😉

Teres major med ølbraseret kartofler Et måltid der var en konge værdi, måske ikke af udseende, men af smag.

(Visited 321 times, 1 visits today)

1 thought on “Teres major med ølbraiseret kartofler

  1. Pingback: Hvidløgskartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *