Teriyaki ribs – med mild røgsmag.

Lækre møre, saftige og klistret ribs – bedre mad skal man lede længe efter 😉 Og derfor får I da også lige opskriften  her på en lørdag i starten af efterårsferien. For her er tale om ribs der skal kæles lidt for 😉 Ligesom man skal med ribs.

Jeg har denne gang ikke brugt 3 2 1 metoden, som jeg ellers altid bruger (3 timer røg, 2 timers indpakket, 1 time med glaze). Den tilføre rigtig meget røg til de kære ribs og denne gang ville jeg gerne have lidt mindre røgsmag. Men stadigvæk dejlig møre ribs 😉 Og det blev det heldigvis. Det var egentlig også rart, at disse ribs smagte af andre krydderier end normalt 😉 Vi kører altid sådan noget BBQ på 😉 De her havde en dejlig frisk smag. Min datter spiste en næsten en hel rib alene og der var meget kød på, så det siger jo lidt om at det smagte godt 🙂

Det kan virke som et stort projekt at kaste sig ud i at lave ribs, men det er det faktisk slet ikke. Det tager tid, men er ganske let og bestemt arbejdet værd. Man spiser aldrig de der færdigkøbte udgaver mere 😉 Der er virkelig stor forskel, så måske skulle efterårsferien bruges til, at få god rigtig smag i maden 😉

Har du ikke rygeovn, så kan du bruge grillen eller ovnen. Hvordan du tilbereder i ovnen, står i opskriften. Har du ingen røgovn, men grill, så røger du bare dine ribs der 🙂 Røgovnen bruger jeg fordi den er meget nem at styre i temperaturen i den. Ellers ville jeg bruge grillen 🙂

Herhjemme holder vi efterårsferie. Det vil sige, nogle af dagene 🙂 Vi har planlagt et par ture og ikke mindst besøg og besøge dejlige mennesker. Der er også lige et par dage hvor børnene må i SFO, for behandlinger og æggestokkekræft holder desværre ikke ferie 😉 Men det skal nok blive en rigtig dejlig uge. Vigtigst af alt, så skal vi ikke tidligt op og det er dejligt 🙂 God ferie til alle jer der holder det 🙂

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

Start med at fjerne hinden, der sidder på bagsiden

 

Så flotte og kødfulde er de lækre ribs

 

En tur i røgeovnen, hvor de fik 1 time med røg

Også blev de færdige 😉

Lækre klistret ben, med en rigtig dejlig smag.

 

 

(Visited 56 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *