Tilbud fra mig til jer:-)

fruspinatogpcolivJeg har også et tilbud til jer skønne læsere. Jeg har jo nu to blogs. Både denne nye Fruspinat.dk men også PCOliv.dk. Da man begge steder skal betale for at kunne læse opskrifterne, så vil jeg gerne give et tilbud til jer der ønsker adgang til begge blogs:-)

I kan nu købe adgang til både Fruspinat.dk og PCOliv.dk for bare 150 kr.  Se mere I shoppen her

Adgang til både Fruspinat.dk og PCOliv.dk

PCOliv.dk er en blog der er 100% målrettet kvinder med PCO. Bloggen fylder snart 3 år. og der er over 800 opskrifter. Mere end 1000 læsere kigger hver dag forbi bloggen, sender opskrifter, debatterer, kommenterer og inspirerer. Der er også et tilhørerende forum med over 700 medlemmer, der altid er klar med gode råd og til at lytte. Du er aldrig alene med din PCO.

Alle mine LCHF vil blive postet på begge mine blogs:-)

Husk at du også kan finde alle mine kogebøger i PCOshoppen

Du kan også finde Fru Spinat på Facebook. Så kan du se på den væg, hver gang jeg poster nyt indlæg:-) Facebook

(Visited 42 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *