Toastbrød – uden mel og sukker


Toastbrød bagt uden mel og sukker. Noget af en udfordring, men det lykkes 😉 Det er dejlig luftigt og bliver super lækkert, når det bliver toastet. Så hvad med et rigtig skønt stykke toastbrød med smør og ost? Eller måske en toast med ost og skinke?

En ting jeg virkelig savnede i de år hvor jeg ikke spiste mel og sukker – var toastbrød. Jeg elsker en god toast med ost og skinke, så det var virkelig en mangelvare 😉 Måske lidt svært at forstå hvis man spiser almindeligt brød. Men har man ikke fået brød i flere måneder, så kan det være så fantastisk at sætte tænderne i noget så simpelt som brød 😉 Jer der spiser glutenfrit, Low Carb og LCHF ved hvad jeg snakker om.

Jeg har gennem årene udviklet mange brød uden mel og sukker. F.eks mit skønne franskbrød med birkes. Men jeg har bare aldrig kunnet ramme det gode toastbrød. Jeg har virkelig forsøgt mange gange. Forsøgt, blevet sur og lagt det på hylden i nogle måneder, for at forsøge igen. Mange franskbrød er endt i skraldespanden gennem årene 😉 Nok en af de opskrifter, som jeg har arbejdet mest med 😉  Men pludselig var den der. Fantastisk at det endelig lykkes 🙂

Brødet skal ristes for at være godt. Men så lover jeg jer også at alle drømme om toastbrød bliver opfyldt 😉 Jeg bager gerne to stykker. Skære dem i skiver, lægger madpakkepapir imellem skiverne og fryser dem ned. Så kan jeg faktisk tage en skive eller to ud, når jeg får lyst til toastbrød. De kan komme direkte fra fryseren og i brødristeren 😉

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Her er det en lækker toast, som jeg fik til morgenmad. Der er skinke og ost indeni.
Vi fik røræg og lidt grønt til. Super lækkert. Selv børnene spiste det ?

 

 

(Visited 1.351 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Toastbrød – uden mel og sukker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *