Togboller – Sidste dag i vuggestuen

Thomas togD. 30 september sluttede jeg officielt med at  have små børn:-( Nicolai havde sidste dag i vuggestuen. En sørgelig dag for moren, men heldigvis synes barnet at det var spændende og glædede sig til de udfordringer i børnehaven:-)

Nicolai er bidt af et galt tog. Og især af Donald (fra Thomas and friends). Han sover med sin elskede Donald, har den med på pusleboret og ja, har den bare altid i hånden. Derfor måtte jeg være kreativ, da han ønskede sig togboller. Hmmmmm, hvordan gør man lige det?

Jeg kunne ikke lave sådan noget med for meget glasur og slik, da det er imod den kostpolitik der er i vuggestuen (heldigvis). Så her er hvad jeg gjorde.

Thomas tog

 

Min datter blev jo vildt misundelig, så jeg lavede et lille tog til  hende, som hun kunne have med til frugt:-) Pædagogerne fortalte at alle børnene havde synes det havde været så sjovt og Laura havde delt toget med alle dem der sad ved hendes bord. Tror ikke hun fik meget selv;-)

Laura´s tog

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *