Tomatsalat med spændende tomater

Tomat salat 2 - kopi miniHvor ville jeg ønske at butikkerne havde flere spændende sorter af grøntsager. Der er bare altid de samme ting på hylderne i supermarkederne. Det er så kedeligt. Men her for et stykke tid siden var jeg på et internationalt marked, der var i byen. Der fandt jeg disse spændende tomater fra Italien. Det var en fest for mit øje 😉

Jeg måtte selvfølgelig straks købe nogle af de lækre tomater. Jeg blev inspireret til en enkel tomatsalat hvor tomaterne bare kunne nydes. Og de blev nydt. Det er spændende at spise noget der ser anderledens ud end det man kender 🙂 Og der var faktisk også forskel på smagene i de forskellige sorter.

Når man bor i provinsen (Holbæk), så er der virkelig ikke det store udvalg af grøntsager i butikkerne. Engang imellem kan der snige sig et rødt spidskål ind på Føtex hylde, men det er nok også det. Jeg ville så gerne have flere udgaver af squash, kartofler, tomater, majs osv. Hvor man kan blive inspireret af farver, former og smage. Men det er jo nok desværre ønsketænkning 😉

Denne salat kan i øvrigt også laves med almindelig tomater 😉

Tomat salat - kopi miniSå flot kan en tomatsalat se ud

(Visited 66 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *