Torsk med asparges og hjemmelavet Hollandaisesauce

Det er ikke så ofte at vi får fisk her i huset. Jeg er ganske enkelt bare ikke god nok til at få det lavet. Men når vi så endelig får det, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af det. Her får vi hjemmelavet hollandaise sauce til, hvilket er en af mine absolut yndlings sauce 🙂 Jeg kan finde på at komme lidt ekstra citron eller citronskal i, så den bliver ekstra frisk.

Torsk er jo en dejlig fisk, som er lidt overset. Måske fordi andre end jeg har sådan et barndomstraume om torsk. Kogt torsk med sennepssauce. Lyder ikke bare forfærdeligt? Hold nu op hvor er jeg blevet tvunget til at spise det mange gange. Heldigvis har gennem årene fundet ud af at torsk kan være andre og meget bedre retter 😉 Her smager det fantastisk 🙂

 

(Visited 164 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *