Tunmousse er en ting vi ofte laver har i huset. Vi får det til frokost i weekenderne, da børnene elsker det. Især er de vilde med de små skåle som jeg laver af agurk 🙂
Det kan jo laves på rigtig mange måder. Jeg her rørt den med frisk ost, da jeg synes det giver en god smag og konsistens. Andre laver det med husblas og smør. Denne udgave er let og lækker 🙂
Tunmousse
2 dåser Tun
½ pakke Philadelphia light
2 spsk. tørret dild
saften af 1/2 citron
evt. 1 agurk til anretning
Mix det hele sammen med en håndmixer. Stilles koldt et par timer. Moussen er nu færdig. Jeg kan godt lide at komme den i små forme. Jeg lægger plastfilm ned først og trykker moussen godt ned med en ske. Så kan de lige tages ud af formen og anrettes flot på en tallerken.
Tip: Prøv at tilsætte f.eks. finthakket peberfrugt, løg, æg, kapers, bladselleri, majs………….
FruSpinat.dk