Valentines middag til min elskede

Eller det laver jeg til ham om et par dage 😉 For da jeg er nedlagt af kemobehandlingen, som jeg fik i tirsdags, må det blive i tankerne og han må have det til gode. Det skal dog ikke gå ud over alle danmarks mænd, så I skal bestemt have mit forslag til en perfekt og lækker Valentins middag.

Min kære mand er til traditionelt mad, hvis han selv må vælge. Gerne kød, kartofler og sauce. Han spiser andet, men det er nu engang favoritten 😉 Så det vil jeg selvfølgelig lave til ham. Jeg har valgt en menu som vi kan hygge os med, sammen med børnene. For det er jo nu engang sådan, at når man har børn, så er de der jo altid 😉 Men derfor kan vi bestemt godt få en romantisk middag herhjemme 🙂

Håber I får en helt fantastisk aften, dem af jer der fejre kærligheden i dag. Ellers kan I hoppe med på vognen og fejre den en anden dag 😉 Vi venter lige et par dage, til jeg er frisk igen 😉 Men derfor husker vi nu kærligheden i dag.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Forret.
Der vil jeg lave lidt forskellige små retter. Han er vild med laks, så det laver jeg hele to slags 😉 Vi skal have lakserilette i spiselige skeer, Lakse kanapeer i agurk, pinde med ost og pølse. Og til sidst butterdej med pølse. Se billeder og link på opskrifterne her under. Det ser lækkert ud, ikk`?

Lakserilette som jeg vil servere på små spiselige skeer (dem man kan købe).

Lakse kanapeerne her er bare altid et hit, så dem vil han helt sikkert elske

Endnu en af de ting som min mand elsker ost og spegepølse. Ved ikke lige hvorfor, men det skal han da have.
Her er det bare en emmentaler og en god spegepølse

Den sidste lille kanape skal være lun. Og det er også noget jeg ved han kan lide, den kære mand.
Her er det Butterdejs pølser 🙂 

 

 

Hovedret
Hovedretten indeholder alt det min mand kan lide. Massere af kød, kartofler, bacon, ost, sprut, sauce og hvidløg. Den er et sikkert hit. Hovedretten er en super lækker mør Okseculotte med en kartoffelring og en fantastisk rørhatte sauce (du kan selvfølgelig bare bruge champignons, hvis du ikke kan få fat i rørhatte).

Hovedretten er langtidsstegt okseculotte,  med den skønne kartoffelring,
og en fantastisk svampe/portvinssauce. Det bliver et sikkert hit.

Du kan finde opskriften her – Okseculotte med rørhat sauce.

Desserten
Der er ingen tvivl her. Min mand elsker bare de Skumfyldte pandekager med grillet nektariner. Så det skal han da bare have 🙂 De smager nu også skønt. Har man ikke grill, så kan de sagtens lave i på en pande og i ovnen. Jeg bliver helt i sommer humør af det her billede.

En af de bedste dessert man kan lave Skumfyldte pandekager med grillet nektariner.
Det smager af ren kærlighed 🙂

 

Jeg tænker at vi måske kaster os ud i middagen sammen. Dvs. jeg vejleder og Robert knokler. Der er købt ind til det hele og vi må se hvordan kemohelvede udvikler sig 😉 Måske forenkler vi nogle af tingene og måske bliver det til en enkel ret. Men det er jo egentlig heller ikke det der tæller. Vi skal bare være glade for at have hinanden og nyde hinanden. Vi har jo også et par fjollet børn, der skal være med her 🙂

For mig er Valentine egentlig lidt underligt. En amerikansk dag som vi har taget til os og den handler om noget helt forkert. På få år er det kørt op til at man skal ud at spise, have blomster , chokolade osv. Her hos os, handler dagen om kærlighed. Om at glæde den anden. Og kan det ikke lige blive på dagen, så vælger vi bare en anden dag 🙂 Det vigtigste er at huske kærligheden:) En dag i kærlighedens navn. Det er valentine for mig 🙂

(Visited 327 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *